Εξοπλισμός

Διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο εξόπλισμό, ενώ δε σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και να υιοθετούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον εξοπλισμό και τις μεθόδους μας.Αυτό είναι που μας κατατάσσει στους κορυφαίους του χώρου, διάκριση την οποία μας έχετε δώσει εσείς με την προτίμησή σας.

 

H λέξη LASER αποτελείται στη πραγματικότητα από τα αρχικά λέξεων της πρότασης
Light Amplification (by) Stimulated Emission (of) Radiation. Με πολύ απλά λόγια θα λέγαμε τα εξής.
Μια κοινή λάμπα(όπως αυτές που έχουμε στα σπίτια μας)βγάζει το φως που όλοι ξέρουμε. Αυτό αποτελείται από παρά πολλές ακτίνες που κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις μέσα στο χώρο. Κάθε μια από αυτές έχει το δικό της μήκος κύματος. Έτσι έχουμε πολλές ακτίνες με πολλά μήκη κύματος που στο σύνολο τους αποτελούν το φως που βγάζει αυτή η λάμπα.
Ένα μηχάνημα λέιζερ-σε αντίθεση με μια λάμπα-θα βγάλει ΜΙΑ και ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακτίνα που θα κινηθεί σε ΜΙΑ συγκεκριμένη κατεύθυνση και θα έχει ΕΝΑ ΜΟΝΟ μήκος κύματος.
Επομένως για να μπορέσουμε να κάνουμε πολλές δουλειές χρειαζόμαστε αντίστοιχα πολλά μηχανήματα λέιζερ καθώς κάθε ένα από αυτά εκπέμπει μια μόνο ακτίνα που έχει ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος. Έτσι, άλλο λέιζερ π.χ. θα παίξει Ένα CD ή Ένα DVD, άλλο λέιζερ θα δουλέψει ως εκτυπωτής, άλλο θα διορθώσει τη μυωπία, άλλο θα κάνει αποτρίχωση, άλλο θα θεραπεύσει ευρυαγγείες κτλ.
Οι θεραπείες που πραγματοποιούνται με τη βοήθεια των λέιζερ στην ιατρική στηρίζονται στη αρχή της "επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης". Συμφωνά με αυτή για Κάθε θεραπεία πρέπει να χρησιμοποιείται το κατάλληλο λέιζερ έτσι ώστε να προκαλείται μια θερμική αντίδραση σε ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Με άλλα λογια δεν αρκει να εχουμε στα χέρια μας ένα μηχάνημα λέιζερ, πρέπει να έχουμε και τον στόχο του(π.χ. ένα χρώμα ή ένα υλικό), διαφορετικά αν αυτός δεν υπάρχει δε θα έχουμε κανένα θεραπευτικό αποτέλεσμα και ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ. Αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας που επιτρέπει την χρήση της με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Q-switched λέιζερ με τρια μήκη κύματος: 755nm, 1064nm και  532nm για αφαίρεση τατουάζ

Alex Trivantage

GENTLE LASE PLUS λέιζερ Αλεξανδρίτη για αποτρίχωση ,κηλίδες, θηλώματα, ακτινικές-σμηγματοροϊκές υπερκεράσεις κτλ.

 
 

V-BEAM λέιζερ χρωστικής, το πρώτο μακράς διαρκείας παλμού που ήρθε στην Ελλάδα για ευρυαγγείες, αιμαγγειώματα, μηρμυκίες, φωτοανάπλαση, ψωρίαση, υπερκεράσεις κτλ.


Nd-Yag λέιζερ νεαδυμίου για φωτοανάπλαση, σύσφιξη προσώπου (λίφτινγκ), αποτρίχωση, ευρυαγγείες κτλ.


SMOOTH BEAM λέιζερ διοδικό για ακμή, υπερπλασία σμηγματογόνων αδένων, ρυτίδες κτλ.


CO2 λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα για αφαίρεση σπίλων, θηλωμάτων, μηρμυκιών, υπερκερατώσεων κτλ.


IRRADIA λέιζερ διοδικό με τρεις κεφαλές για κυτταρίτιδα, φωτοανάπλαση κτλ.


SKIN JET σύστημα μικροδερματοαπόξεσης (microdermabration) για βαθύ πήλινγκ χωρίς ερεθισμούς.

Laser Health Beauty and Body Slim

Θήρας 13 | ΤΚ: 18757 Κερατσίνι
Τηλ: +30.210.4310001
Τηλ: +30.210.4326331
Email. info@laser-health.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα: 16:00 - 21:00
Τρίτη: 16:00 - 21:00
Τετάρτη: 16:00 - 21:00
Πέμπτη: 16:00 - 21:00
Παρασκευή: 16:00 - 21:00
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά