Κυτταρίτιδα

Είναι ο εφιάλτης ακόμη και των πιο καλλίγραμμων κορμιών, αφού δεν κάνει διακρίσεις κι εγκαθίσταται, όχι μόνο σε σώματα με κάποια παραπάνω κιλά αλλά και σε λεπτές σιλουέτες. Το να απαλλαγεί κανείς απ’ την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος φαινόταν, μέχρι τώρα, αποστολή με αμφισβητούμενο αποτέλεσμα. Μέχρι χτες...

Γιατί στο κέντρο ιατρικής αισθητικής η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και η χαλάρωση, τώρα αντιμετωπίζονται δραστικά με διάφορες μεθόδους.

Η κυτταρίτιδα οφείλεται στη παρουσία λιποκυττάρων σε περιοχές του σώματος όπως οι μηροί και οι βραχίονες (μπράτσα), τα οποία συσσωρεύουν αρκετές ποσότητες λίπους με αποτέλεσμα τη χαρακτηριστική εικόνα του "φλοιού πορτοκαλιού" του δέρματος στις περιοχές αυτές. Βασική μέριμνα των θεραπειών μας είναι πάντοτε η συρρίκνωση αυτών των λιποκυττάρων, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται σημαντική βελτίωση στο αισθητικό αυτό πρόβλημα.


Πρέπει όμως να επισημάνουμε τα εξής:
1. Η θεραπεία εξατομικεύεται και εξαρτάται πάντα από την έκταση του προβλήματος.
2. Είναι σημαντικό να συνοδεύεται από μια προσεγμένη διατροφή αλλά και δίαιτα, όπου αυτό είναι αναγκαίο.
3. Η διατήρηση ενός καλού αποτελέσματος μιας τέτοιας θεραπείας είναι πολλές φορές πιο δύσκολη από την ίδια την θεραπεία καθαυτή.

Α. BodySlim.
Αποτελεί μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, εντελώς ανώδυνη με άμεση και θεαματική απώλεια πόντων σε όποιο σημείο του σώματος θέλουμε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Β. IRRADIA.
Η εφαρμογή των τριών διοδικών κεφαλών του λέιζερ irradia για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας οδηγεί σε σημαντικές βελτιώσεις και εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς πόνο και κόπο.

C.Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας-σύσφιξης.
Η θεραπεία της κυτταρίτιδας με μεσοθεραπεία περιλαμβάνει τη τοπική έγχυση ουσιών μέσα στο λιπώδη ιστό, όπως είναι η καφεΐνη, οι βιταμίνες, το υαλουρονικο οξύ, αντιοξειδωτικοί παράγοντες και μεταλλικά ιχνοστοιχεία, και επιτυγχάνουμε με το συνδυασμό τους τη λιποδιάλυση και την σύσφιξη της περιοχής όπου υπάρχει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας ή του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης.
Η θεραπεία περιλαμβάνει συνεδρίες που γίνονται ανά 7-10 μέρες για ένα διάστημα 2 μηνών. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μετά το πέρας της θεραπείας μπορούμε να διατηρήσουμε το καλό αποτέλεσμα επαναλαμβάνοντας μια συνεδρία κάθε 2-3 μήνες, αν το θέλουμε.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η μεσοθεραπεια ξεκίνησε να εφαρμόζεται στο τέλος της δεκαετίας του '50. Αποτελει μια θεραπευτική μέθοδο όπου με τη βοήθεια μικρών ανώδυνων ενέσεων εγχέουμε διάφορες θεραπευτικές ουσίες όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά στοιχεία, υαλουρονικό οξύ, λιποδιαλύτες κλπ. στην ανατομική περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στην επιδερμίδα και τον υποκείμενο μυ (εκεί οφείλεται και ο όρος μέσο-θεραπεία). Έτσι κατορθώνουμε να εισάγουμε αυτούς τους θεραπευτικούς παράγοντες, που με άλλο τρόπο (π.χ. κρέμες) είναι αδύνατον να εισχωρήσουν τόσο βαθιά όσο απαιτείται για να δράσουν σωστά και αποτελεσματικά. Με το τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η αντιμετώπιση προβλημάτων όπως οι ρυτίδες, η χαλάρωση του δέρματος, η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου (Χειμώνα ή Καλοκαίρι) και απαιτείται ένας αριθμός συνεδριών  (6-8 συνήθως) οι οποίες γίνονται ανά 1-2 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά σε αρκετές περιπτώσεις κι από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπευτική μέθοδος με πολύ καλά αποτελέσματα.

Laser Health Beauty and Body Slim

Θήρας 13 | ΤΚ: 18757 Κερατσίνι
Τηλ: +30.210.4310001
Τηλ: +30.210.4326331
Email. info@laser-health.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα: 16:00 - 21:00
Τρίτη: 16:00 - 21:00
Τετάρτη: 16:00 - 21:00
Πέμπτη: 16:00 - 21:00
Παρασκευή: 16:00 - 21:00
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά