Ρυτίδες

α) Φωτοανάπλαση: Η ενεργοποίηση φυσιολογικών μηχανισμών ανάπλασης και παραγωγής νέου κολλαγόνου με τη βοήθεια των λέιζερ οδηγεί σε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ότι αφορά τη βελτίωση των ρυτίδων και της υφής του δέρματος προσώπου-λαιμού.

β) Σύσφιξη προσώπου: Αποτελεί μη χειρουργικό λίφτινγκ με τη χρήση λέιζερ με άμεσα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και των ρυτίδων προσώπου-λαιμού.

Το διοδικό λέιζερ (smoothbeam-μήκος κύματος 1450nm) και το λέιζερ νεαδυμίου (NdYag-μήκος κύματος 1064nm) χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και τη σύσφιξη (λίφτινγκ) προσώπου-λαιμού με ικανοποιητικότατα αποτελέσματα. Το κάθε ένα από αυτά εκπέμπει μια ακτίνα που είναι αόρατη στο ανθρώπινο μάτι και ανήκει στο υπέρυθρο φάσμα. Έτσι η ενέργεια της κάθε ακτίνας απορροφάται από υλικό και στη περίπτωση αυτή το υλικό αυτό είναι το νερό των ιστών. Όπως ξέρουμε το 60% του σώματος μας είναι νερό. Με το τρόπο αυτό ανυψώνουμε τη θερμοκρασία στη περιοχή του χορίου (κάτω από την επιδερμίδα) και ενεργοποιούμε μια ομάδα κυττάρων που λέγονται ινοβλάστες, τα οποία παράγουν νέο κολλαγόνο, νέα ελαστίνη και μεσοκυττάρια θεμέλια ουσία που αποτελούν δομικά στοιχεία του δέρματος. Κατορθώνεται έτσι η λείανση των ρυτίδων και η σύσφιξη του προσώπου.

Επισημαίνουμε τα εξής:
1. Η θεραπεία περιλαμβάνει 3-6 συνεδρίες (με μεσοδιαστήματα 20-30 ημερών ανά συνεδρία). Οι ασθενείς συνεχίζουν κανονικά τις δραστηριότητες τους χωρίς κανένα πρόβλημα καθώς είναι μια μη επεμβατική θεραπεία.
2. Δεν πρέπει να λησμονούμε πως το αποτέλεσμα μιας τέτοιας θεραπείας εξαρτάται πάντοτε και από παράγοντες όπως η ποιότητα του δέρματος, η ηλικία και η χρόνια έκθεση στον ήλιο.
3. Τα δύο λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό μεταξύ τους ή και με άλλες θεραπείες(π.χ.μικροδερμοαπόξεση). Σε κάθε περίπτωση η θεραπεία εξατομικεύεται. Πρέπει να αναφερθεί όμως πως δεν συνίστανται τέτοιες εφαρμογές το καλοκαίρι.

View the embedded image gallery online at:
https://laser-health.gr/el/therapeies/rytides#sigProId0184fb070dγ) Botox
Η βουτυλική τοξίνη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται ήδη από την δεκαετία του '70 για την θεραπεία προβλημάτων όπως οι νευρικές δυστονίες (ticks). Δίνει άριστα αποτελέσματα στην θεραπεία της υπεριδρωσίας επίσης. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται με εξαιρετικά αποτελέσματα για την άμβλυνση και τη βελτίωση των ρυτίδων του μεσόφρυου, του μετώπου και των ρυτίδων των ματιών στη περιοχή του "ποδιού της χήνας". Το φάρμακο έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει τον υποκείμενο μυ (δηλαδή αυτόν το μυ που βρίσκεται κάτω από το δέρμα) και να εξαφανίζει τον μυϊκό τόνο έτσι ώστε να ατονούν και να ηρεμούν οι ρυτίδες. Η θεραπεία γίνεται με μικρές ανώδυνες ενέσεις του φαρμάκου στα σημεία που απαιτείται. Το καλό αποτέλεσμα και η δράση του φαρμάκου διατηρείται για 3-4 μήνες. Στη συνέχεια η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί. Τονίζουμε πως σε κάθε περίπτωση ο σκοπός μιας τέτοιας θεραπείας δεν είναι να παραλύσουμε το πρόσωπο αλλά να του δώσουμε μια πιο ξεκούραστη και νεανική όψη. Οι υπερβολές σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγονται.

View the embedded image gallery online at:
https://laser-health.gr/el/therapeies/rytides#sigProId8451dd30cb


δ)  Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος
Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί δομικό μόριο του κολλαγόνου. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται με άριστα αποτελέσματα με τη μορφή ενέσιμων εμφυτευμάτων (διασταυρωμένου μορίου) για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και για την αναπλήρωση του όγκου και της σφριγηλότητας του δέρματος όπου απαιτείται. Είναι μια εξαίρετη θεραπευτική πρόταση για την αντιμετώπιση των ρινοχειλικών ρυτίδων, των μικρών κάθετων ρυτίδων των χειλιών (ρυτίδες του καπνιστού) και των ρυτίδων του μεσόφρυου καθώς και για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου σε περιοχές όπως είναι οι παρείες. Τέλος, είναι ιδανικό για την διαμόρφωση του περιγράμματος των χειλιών και για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου τους. Έτσι, με τη βοήθεια μικρών και ανώδυνων ενέσεων τοποθετούμε το εμφύτευμα στα σημεία που μας ενδιαφέρει. Το υαλουρονικό οξύ ενσωματώνεται πλήρως στο δερματικό ιστό και η δράση του διαρκεί 6-9 μήνες οπότε και μεταβολίζεται. Στη συνέχεια μπορούμε να επαναλάβουμε τη διαδικασία. Τονίζουμε πως σε κάθε περίπτωση ο σκοπός μιας τέτοιας θεραπείας είναι να βελτιώσουμε την ύφη και τη χροιά του δέρματος και όχι η εξαφάνιση των ρυτίδων με οποιοδήποτε τίμημα που οδηγεί σε υπερδιορθώσεις, υπερβολές και παραμορφώσεις προσώπων και χαρακτηριστικών.

ε) Μεσοθεραπεία ρυτίδων
Με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας εγχέουμε με τη βοήθεια μικρών ανώδυνων ενέσεων στη περιοχή του χορίου (κάτω ακριβώς από την επιδερμίδα) ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες (Α, C, E), μεταλλικά ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικούς παράγοντες οι οποίες είναι απαραίτητες για τη θρέψη, τη σφριγηλότητα και την καλή κατάσταση του δέρματος, ενώ συμβάλλουν ταυτόχρονα στην αντιμετώπιση και εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, που είναι υπεύθυνες σε μεγάλο βαθμό για τη γήρανση του δέρματος.

Γίνονται 5-8 συνεδρίες ανά 10-20 μέρες και το καλό αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται άμεσα. Είναι εξαιρετική θεραπευτική πρόταση για περιπτώσεις όπου έχουμε αφυδατωμένα και φωτογηρασμένα δέρματα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός, το ντεκολτέ ή ακόμα και στη ράχη των άκρων χειρών. Το καλό αποτέλεσμα μπορεί να διατηρηθεί με επανάληψη μιας συνεδρίας ανά 2-3 μήνες, εφόσον το επιθυμούμε.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η μεσοθεραπεία ξεκίνησε να εφαρμόζεται στο τέλος της δεκαετίας του '50. Αποτελεί μια θεραπευτική μέθοδο, όπου με τη βοήθεια μικρών ανώδυνων ενέσεων εγχέουμε διάφορες θεραπευτικές ουσίες όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά στοιχεία, υαλουρονικό οξύ, λιποδιαλύτες κλπ. στην ανατομική περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στην επιδερμίδα και τον υποκείμενο μυ (εκεί οφείλεται και ο όρος μέσο-θεραπεία).

Έτσι κατορθώνουμε να εισάγουμε αυτούς τους θεραπευτικούς παράγοντες, που με άλλο τρόπο (π.χ. κρέμες) είναι αδύνατον να εισχωρήσουν τόσο βαθιά όσο απαιτείται για να δράσουν σωστά και αποτελεσματικά. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως οι ρυτίδες, η χαλάρωση του δέρματος, η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου (Χειμώνα ή Καλοκαίρι) και απαιτείται ένας αριθμός συνεδριών (6-8 συνήθως), οι οποίες γίνονται ανά 1-2 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά σε αρκετές περιπτώσεις κι από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπευτική μέθοδος με πολύ καλά αποτελέσματα.

View the embedded image gallery online at:
https://laser-health.gr/el/therapeies/rytides#sigProIda42641ae88

Μάτια, πριν και μετά:

View the embedded image gallery online at:
https://laser-health.gr/el/therapeies/rytides#sigProId99840e9965

Laser Health Beauty and Body Slim

Θήρας 13 | ΤΚ: 18757 Κερατσίνι
Τηλ: +30.210.4310001
Τηλ: +30.210.4326331
Email. info@laser-health.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα: 16:00 - 21:00
Τρίτη: 16:00 - 21:00
Τετάρτη: 16:00 - 21:00
Πέμπτη: 16:00 - 21:00
Παρασκευή: 16:00 - 21:00
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά