Αποτρίχωση

Tο λέιζερ αποτελεί τη καλύτερη μέθοδο αποτρίχωσης στον κόσμο. Σημαντικό όμως είναι να γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό και με κατάλληλο εξοπλισμό για άριστο αποτέλεσμα.

Το  λέιζερ αλεξανδρίτη εκπέμπει μια καθαρή κόκκινη ακτίνα (μήκος κύματος 755nm), η οποία στοχεύει το χρώμα της τρίχας. Με το τρόπο αυτό η φωτεινή ενέργεια της ακτίνας απορροφάται από το χρώμα (μελανίνη) της τρίχας, και μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία καταστρέφει την τρίχα και τα κύτταρα του θύλακα. Σε αντίθεση με ότι λέγεται και γράφεται σήμερα (σε περιοδικά, τηλεοράσεις, ιντερνέτ κ.α. ) πρέπει να λύσουμε κάποιες παρεξηγήσεις και να επισημάνουμε τα εξής.
1. Στις αποτριχώσεις με λέιζερ δεν παίζει κανένα ρόλο αν η τρίχα είναι πολύ μαύρη, λίγο μαύρη ή ξανθή. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η αποτρίχωση γίνεται με άριστα αποτελέσματα εφόσον ο γιατρός διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία. Αποτρίχωση με τη μέθοδο λέιζερ δεν γίνεται σε λευκή τρίχα.
2. Αυτό που είναι σημαντικό και καθορίζει το αποτέλεσμα μιας τέτοιας θεραπείας είναι η περιοχή στο σώμα που εφαρμόζεται το λέιζερ. Υπάρχουν περιοχές (μουστάκι, μπικίνι, μασχάλες) που το αποτέλεσμα είναι άριστο. Από την άλλη, η δυσκολότερη περιοχή που υπάρχει για να γίνει μια αποτρίχωση είναι το πρόσωπο. Εδώ, το αποτέλεσμα δεν είναι προβλέψιμο και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ασθενών που -δυστυχώς- βασανίζονται για χρόνια χωρίς αποτέλεσμα, απλά και μόνο επειδή πείραξαν κάποτε  (λανθασμένα) την τριχοφυΐα του προσώπου τους.
3. Δεν μπορεί να προκαθοριστεί σε καμιά περίπτωση ο αριθμός των συνεδριών. Σε κάθε θεραπεία ο αριθμός των συνεδριών (εφαρμογών λέιζερ) εξατομικεύεται και σχετίζεται άμεσα  και με τις προσδοκίες του κάθε ασθενούς. Ο ρόλος του γιατρού είναι σε κάθε περίπτωση συμβουλευτικός και παραινετικός με κύριο μέλημα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σώματος

View the embedded image gallery online at:
https://laser-health.gr/el/therapeies/apotrixosi#sigProId8fbb6d0e79

Προσώπου

View the embedded image gallery online at:
https://laser-health.gr/el/therapeies/apotrixosi#sigProId547c8e706e

Μπικίνι

View the embedded image gallery online at:
https://laser-health.gr/el/therapeies/apotrixosi#sigProIdfcf01eb8ec

Αυτιών

View the embedded image gallery online at:
https://laser-health.gr/el/therapeies/apotrixosi#sigProId197980b15b

Μασχάλες

View the embedded image gallery online at:
https://laser-health.gr/el/therapeies/apotrixosi#sigProId933e9a049a

Laser Health Beauty and Body Slim

Θήρας 13 | ΤΚ: 18757 Κερατσίνι
Τηλ: +30.210.4310001
Τηλ: +30.210.4326331
Email. info@laser-health.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα: 16:00 - 21:00
Τρίτη: 16:00 - 21:00
Τετάρτη: 16:00 - 21:00
Πέμπτη: 16:00 - 21:00
Παρασκευή: 16:00 - 21:00
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά